misscederstrom

Alla inlägg den 20 september 2010

Av Sanna - 20 september 2010 17:05

 


Ikväll ska jag och Jaqui på Body Shop event på Drottninggatan. Då får man shoppa till 20 procent. Jag handlar aldrig på bodyshop. Inte för att jag inte gillar deras grejer, det blir bara inte så.


Men ikväll ska det shoppas icke djurtestade, kokosdoftande produkter! Man känner liksom att man gör sånt kap bara för att man får lite rabatt, gratis vin och snittar. Idiotiskt egentligen- men det funkar! Folk handlar som tusan på sådana här events!


Jag ska handla ett krämigt bodybutter som luktar kokos- det är en riktig 90-tals Bodyshop klassiker!


Det roligaste på hela tillställningen att man träffar massa sköna människor och får en goodiebag. Det är alltid lika spännande med goodiebags tycker jag. Det tröttnar jag aldrig- även om de oftast innehåller saker man aldrig har nån nytta av. Men det spelar ingen roll- det är spänningen när man öppnar jag älskar! 


Ska sminka mig nu och sen iväg. Ses där!





Av Sanna - 20 september 2010 10:58

 



Jag har alltid varit ganska bortskämd. Eller ok, i människors ögon väldigt bortskämd. Inte så att jag fått allt jag pekar men jag har alltid känt att jag har en backup. Helt fel egentligen- men väldigt bekvämt.


Jag har alltid haft bra boende och fått mina utbildningar betalda. Och jag har inga livslånga CSN skulder eller andra långdragna lån. Lyxigt som fan.

När jag var 16 fick jag min första bostadsrätt i Karlstad. När jag var 20 fick jag min andra på Söder och när jag var 22 flyttade jag igen. Hit till Åsögatan- en helt underbara gata och en alldeles perfekt lägenhet.


Nu är det slut med det. Im on my own now. Pappa vill sälja den här lägenheten. Först blev jag helt bestört. Sen blev jag asförbannad. Jag kände mig orättvist behandlad!

Men sedan hände något. Allt vände liksom! Och nu känns det så jävla bra- helt rätt och riktigt! Klart jag ska fixa mitt eget boende. Borde jag gjort för länge sedan. Nu är det dags. Igår blev jag helt enkelt lite vuxnare och det känns sjukt bra!


Ovido - Quiz & Flashcards